Centrometal El-Cm Eplus-24kW

936.96 

Izhodna moč: 24kW
Vsebnost vode v kotlu: 12,5 lit.
Teža kotla (brez vode): 25 kg
Maksimalna delovna temperatura: 80 *C
Delovni tlak: 2.6 bara
Skozični/povratni vod: G3/4″ R
Električni grelniki: 9×2,7 kW
Prerez vodnika: 5×6 mm2
Širitev plovila: 7 lit.
Priključna napetost: 400/50 (V / Hz)
širina kotla: 430mm
Višina kotla: 710mm
Globina kotla: 230 mm
Razred energijske učinkovitosti: D

Kategorija:

Opis

Jekleni električni kotli za toplo vodo El-Cm ePlus z nazivno toplotno močjo 6, 9, 12, 18 in 24 kW so namenjeni ogrevanju manjših hiš ali stanovanj kot samostojnega ali pomožnega vira toplote na električni energiji.Zaradi brezšumnega delovanja in elegantne oblike so sprejemljivi za vgradnjo v kateri koli del hiše ali stanovanja, še posebej, ker ne potrebujejo prezračevanja ali dimnika. Uporaba sodobnih proizvodnih tehnologij, kakovostnih gradbenih materialov in dokazanih tehničnih rešitev, ki vključujejo vse prednosti modulacijske regulacije delovanja električnega grelnika, naredi te kotle varne in zanesljive pri delovanju.Kotel za toplo vodo, zasnovan za električno ogrevanje, z nazivno izhodno toploto 6, 9, 12, 18 in 24 kW.
V električnih kotlih so standardno nameščeni: kotlovsko ohišje z električnimi grelniki, elektronika, obtočna črpalka, ekspanzijska posoda, varnostni elementi (varnostni ventil, varnostni termostat in tlačno stikalo), polnilna in odtočna pipa ter modulacija digitalnega nadzora.Modulacijsko digitalno krmiljenje optimalno usmerja delovanje električnega grelnika, tako da optimizira porabo električne energije z učinkovitostjo električnega kotla.
Zaradi brezšumnega delovanja, sodobnega oblikovanja in majhnih dimenzij so sprejemljivi za vgradnjo v kateri koli del hiše ali stanovanja, še posebej, ker ne potrebujejo prezračevanja ali dimnika. So lahke teže in enostavne za namestitev.Kotel El-Cm Classic 6 in 9 kW se lahko priključi tudi na enofazno električno povezavo.
Kotli El-Cm ePlus so kot “kotlovnice” v miniaturi, saj so vsi njihovi bistveni deli integrirani v kompaktno ohišje.