CENTROMETAL Regulacija HPCU360iCM za toplotno črpalko

380.65 

Naprava uporablja zaslon na dotik. Upravljanje naprave in vnos parametrov poteka z dotikom izbranega simbola na ekranu.

Toplotne črpalke

Naprava krmili delovanje toplotne črpalke v skladu s potrebo po ogrevanju ali hlajenju prostora.
Priprava tople sanitarne vode (STV)

Naprava krmili delovanje črpalke STV s polnjenjem rezervoarja STV na temperaturo, ki jo določi uporabnik. Pripravo PTV lahko programiramo v časovnih intervalih. Naprava krmili tudi obtočno črpalko STV, ki omogoča hiter transport tople vode v oddaljeno kopalnico ali kuhinjo.
Ogrevalni/hladilni krogi

Naprava upravlja delovanje enega direktnega ogrevalnega kroga in dveh mešalnih ogrevalnih krogov. Temperatura vode v ogrevalnih krogih se nastavlja časovno, to pomeni, da se temperatura vode v ogrevalnem krogu izračuna glede na temperaturo tipala zunanje temperature. Zato se kljub različnim zunanjim temperaturam temperatura v ogrevanih prostorih vzdržuje na nastavljeni ravni.
Odvisni krogi ogrevanja/hlajenja – ena nadzorna plošča naprave je lahko skupni sobni termostat za več ogrevalnih krogov. Na primer, odčitki sobne temperature na zaslonu, nameščenem v dnevni sobi, vplivajo na delovanje ogrevalnega kroga.
Neodvisen ogrevalno/hladilni krog – obstaja možnost samostojnega priklopa sobnih panelov ali sobnih termostatov, ki merijo sobno temperaturo in vplivajo na nastavljene ogrevalne kroge. Gre za način za pridobitev neodvisnosti ogrevalnih krogov, na primer v primeru, ko se en del stavbe uporablja vse leto, drugi pa občasno, na primer za najem.

Kategorija: